Prachtig & Krachtig
voor een persoonlijke kleuranalyse

Over mij

Wanneer je een deur sluit gaat er ergens anders weer een deur open. Na ruim 33 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt besloot ik in 2020 het roer om te gooien en op zoek te gaan naar een nieuwe en andere uitdaging. In 2021 kwam er een nieuwe baan op mijn pad en dankzij het opleidingsbudget van mijn eerdere werkgever ben ik de opleiding kleurenanalyse bij de Stijlacademie gaan volgen. Al na de eerste lesdag was ik enorm enthousiast. Er ging een wereld voor mij open. Naast mijn NLP opleiding en de opleiding tot ergo-coaching is kleurenanalyse een mooi middel om mensen niet alleen een mooiere maar ook een krachtigere uitstraling te geven.
Prachtig & Krachtig geeft meer zelfverzekerdheid!

Ik geniet nog iedere dag van mijn nieuwe baan maar ook zeker van mijn eigen onderneming. Het vraagt wel wat maar geeft zoveel energie en voldoening.

Nieuwe opleiding
Om mijn klanten nog beter te kunnen adviseren start ik in juni 2023 met de opleiding kledingstylist (stijladvies).
Ik merk dat veel van mijn klanten het moeilijk vinden om de juiste kleding te vinden die past bij hun figuur en persoonlijke smaak. 

Bij deze opleiding komen alle facetten van kleding en lichaamsvormen aan bod, zoals vormgeving en balans.  
Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat om als kleurstylist maar nu ook als kledingstylist mijn klanten hierin te begeleiden en een deskundig advies te geven over kleding, kapsel, garderobe en accessoires. 

Ieder kleuranalyse die ik doe is uniek. Het is leuk en mooi om te mogen zien hoe tijdens een kleuranalyse de beleving en het besef bij mijn klanten ontstaat wat de juiste kleuren met hem of haar doet.  Met de persoonlijke kleurenwaaier in de juiste seizoenskleuren en een mooie lichte make-up laat ik mijn klanten zien wat bij ze past.  


Kleine veranderingen in kleur en stijl kunnen een groots effect geven!


Wil jij ook graag een persoonlijke kleuranalyse of een workshop samen met je (schoon)zussen, vriendinnen, collega's of clubgenoten?
Ik hoor graag, via mail of contactformulier, aan welk advies jij behoefte hebt,  en vertel je graag de mogelijkheden!


MIJN GEGEVENS: 

Marion van Alphen
Stationstraat 54
5131 BP Alphen Nbr.

Tel: 0622963318

E-mail: info@prachtigenkrachtig.com


Instagram: @prachtigenkrachtig   
Facebook: Prachtig & Krachtig