Prachtig & Krachtig
voor een persoonlijke kleuranalyse

Kleurenwaaier, make-up en haarkleur

KLEURENWAAIER
Ieder mens heeft unieke kenmerken en eigenschappen die bepalen welke kleuren en stijl het mooiste bij iemand passen.
De persoonlijk kleurenwaaier is daarom een van de meest waardevolle cadeaus die je jezelf kunt geven.
Deze waaier wordt voor jou persoonlijk samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke kenmerken die tijdens de analyse duidelijk worden.
In deze waaier zitten de beste kleuren voor jouw basics, jouw accentkleuren en de kleuren die jouw huid, haar en ogen doen stralen.

Bovendien zijn alle kleuren uit de waaier onderling te combineren, waardoor je minder kleding nodig hebt, je eindeloos creatief kunt zijn en nooit meer mis grijpt.
De uiteindelijke waaier is zeer persoonlijk en handig te gebruiken bij het uitkiezen van jouw unieke en persoonlijke items.
Neem de kleurenwaaier mee bij het shoppen en twijfel nooit meer of je de juiste keuze maakt.

MAKE-UP
Als je de kleuren draagt die bij je horen ga je vanzelf al sprankelen, maar een goed opgebrachte make-up zal jou nog extra doen stralen.
Tijdens de analyse laat ik je graag kennis maken met mooie producten in jouw unieke kleuren en geef ik je tips en een eenvoudige uitleg over opmaken. Ik werk met de hypoallergene make-up producten van Art of Image die speciaal ontwikkeld zijn voor de gevoelige huid.
Deze producten zijn dermatologisch getest (niet op dieren!) en geproduceerd met grote zorg en aandacht.
In combinatie met het werkschema make-up staat het assortiment van Art of Image garant voor een stralende presentatie.

HAARKLEUR
De juiste haarkleuring kan je optisch vele jaren jonger laten lijken terwijl de verkeerde haarkleur kan leiden tot het tegenovergestelde effect zoals een bleke huid, een vlekkerige huid, meer zichtbare rimpels of doffe ogen. Is je haarkleur passend bij het kleurtype dat je bent?